Zakelijke yoga draagt bij aan de vitaliteit van werknemers. Het zorgt voor betere omgang met stress en werkdruk en bevordert de helderheid, concentratie, flexibiliteit en effectiviteit van werknemers op alle niveaus.

Ziekteverzuim kan op effectieve wijze worden teruggedrongen!

Door yoga op het werk aan te bieden, wordt yoga toegankelijk voor medewerkers die zich niet direct thuis voelen in een yogastudio, of die het moeilijk kunnen inpassen in de avonduren of het weekend. Zo kunnen ook zij de voordelen van yoga ervaren. Zakelijke yogalessen vinden dan ook plaats in of nabij de werkomgeving. De docent geeft deze lessen in opdracht van de werkgever aan werknemers van de organisatie.

Zakelijke yoga ME Factory yoga Emmen

ME Factory werkt volgens de klassieke hatha yoga stijl. Deze stijl is gebaseerd op eeuwenoude technieken, die juist ook in ons moderne leven zeer effectief zijn. De docent biedt een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. Zij betrekt de adem bij iedere beweging. Elke les eindigt met een ontspanningsoefening.

Daarnaast wordt het ABC-programma (Anti Burnout Concept) aangeboden. Een uitermate doeltreffend lesprogramma om stress te ontladen.

Yoga & Werk

De docent houdt in de lessen rekening met de werksfeer en de aard van de werkzaamheden van de deelnemers. Ze biedt bijvoorbeeld extra oefeningen voor nek, schouders en bovenrug bij mensen die veel computerwerk doen, of extra oefeningen voor evenwicht en stabiliteit bij mensen die veel onderweg zijn met auto, openbaar vervoer of vliegtuig. Ze begeleidt deelnemers op toegankelijke wijze vanuit de werksfeer naar de yogales en weer terug.

Zakelijke yoga

Zakelijke lessen duren 45, 60 of 90 minuten. Yogamatten worden aangeschaft door de werkgever. Klik hier voor het invullen van het contactformulier en ontvang nadere informatie over prijzen, mogelijke lestijden en het maken van een afspraak.