Zakelijke Yoga en Mindfulness dragen bij aan de vitaliteit van werknemers. Het zorgt voor betere omgang met stress en werkdruk. De helderheid, concentratie, flexibiliteit en effectiviteit van werknemers verbetert op alle niveaus.

Ziekteverzuim kan op effectieve wijze worden teruggedrongen!

Door Yoga en Mindfulness op het werk aan te bieden, wordt dit toegankelijk voor medewerkers die zich niet direct thuis voelen in een yogastudio. Soms is het vanwege werktijden moeilijk in te passen in de avonduren of het weekend.
Zakelijke yogalessen vinden dan ook plaats in of nabij de werkomgeving. Zo kunnen alle medewerkers de voordelen van Yoga en Mindfulness ervaren. De docent geeft deze lessen in opdracht van de werkgever aan werknemers van de organisatie.

Zakelijke yoga ME Factory yoga Emmen

ME Factory werkt volgens de klassieke hatha yoga stijl. Deze stijl is gebaseerd op eeuwenoude technieken, die juist ook in ons moderne leven zeer effectief zijn. De docent biedt een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. Zij betrekt de adem bij iedere beweging. Elke les eindigt met een ontspanningsoefening.

Daarnaast wordt ABC-Yoga (Anti Burnout Concept) aangeboden. Een uitermate doeltreffend lesprogramma om stress te ontladen.

De Mindfulness is gebaseerd op Aandacht-gerichte Cognitieve Therapie.
Er kan zowel in 1-op-1 sessies als in groepen van maximaal 8 personen worden geoefend.

Yoga & Werk

De docent houdt in de lessen rekening met de werksfeer en de aard van de werkzaamheden van de deelnemers. Ze biedt bijvoorbeeld extra oefeningen voor nek, schouders en bovenrug bij mensen die veel computerwerk doen. Voor mensen die veel onderweg zijn met auto, openbaar vervoer of vliegtuig zijn er oefeningen voor evenwicht en stabiliteit.
De docent begeleidt deelnemers op toegankelijke wijze vanuit de werksfeer naar de yogales en weer terug.

Zakelijke Yoga en Mindfulness

Zakelijke lessen duren 45, 60 of 90 minuten. Yogamatten kunnen met korting worden aangeschaft door de werkgever.
ME Factory kan ook voorzien in de yogamaterialen tijdens de sessies.

Klik hier voor het invullen van het contactformulier en ontvang nadere informatie over prijzen, mogelijke lestijden en het maken van een afspraak.