Wat is ME Factory? Het heeft te maken met de ik in jezelf, en de behoefte om nieuwe dingen te ontdekken. Om je te verwonderen en jezelf te verrassen. Om zonder vooropgesteld plan een proces in gang te zetten. Een proces waardoor je nieuwe inzichten verkrijgt, de stap zet om op avontuur in jezelf te gaan. Dát is ME Factory! Nieuwe situaties en sensaties verkennen. Zodat je als mens groeit en tot bloei komt, je innerlijke kracht vergroot. In dat proces jezelf ME-time gunnen. 100%.

ME Factory Yoga

Bij ME Factory Yoga komt dat allemaal samen. In dynamische, inspirerende, ontspannen en no nonsense yogalessen en workshops. Daarnaast vind je in de Store allerlei duurzame, eerlijke en eco-vriendelijke (kado-)artikelen. Met zorg voor je bijeen gebracht, dat zie je, dat voel je, dat proef je.

Jouw ME-time ten volle te beleven vanuit jouw authentieke zelf. Bewust zijn, liefdevol en met respect. Voor jezelf, je lichaam, de aarde en alles wat daar op leeft!

Over Ellen

ME Factory Yoga is in 2013 opgericht door Ellen. Vanuit haar behoefte om op bewuste wijze te leven, leren naar het lichaam te luisteren. Met name dat laatste was uiteindelijk noodzaak. De vele jaren voorafgaand aan de start van ME Factory waren gevuld met zakelijke verantwoordelijkheden in diverse leidinggevende hoedanigheden. Daarnaast intensief sporten, dans- en sportlessen verzorgen, wat zorgde voor een prima balans tussen fysieke en mentale belasting. Totdat het lichaam anders aangaf.

Het tijd werd om de yogalessen die Ellen vanaf haar 16de volgde, dankzij haar moeder (die het initiatief nam om haar dochters het nodige bij te brengen over de oosterse filosofie en bewegingsleer), in de praktijk te brengen. Dat resulteerde in een yogacursus in Madrid, een 200 uurs Hatha Yoga opleiding in New York, diverse bijscholingen, trainingen en verdiepingsmodules zoals ABC Yoga, Aerial Yoga en Zwangerschapsyoga. Het recent behaalde certificaat Ademcoach en de ontwikkeling van Bali Yoga en Yoga Esencia, concepten die Ellen momenteel aan het uitwerken is, geven extra dimensie aan de yogabeleving. Voeg daarbij de behoefte om alle vergaarde kennis over de jaren heen, middels een gecertificeerde 200 uurs docentenopleiding uit te dragen aan iedereen die yogadocent wil worden. Dat maakt Ellen een warme, toegankelijke en betrokken docente, met heel veel kennis over lichaam, adem en brein.

Yoga vanuit het hart, voor jou! Dat is waar Ellen voor staat, blij van wordt. Jou te inspireren om jouw lichaam, jouw tempel, helpen te onderhouden. Op bewuste, kalme wijze, zonder moeten, met een vleugje humor, altijd vanuit positivisme en authenticiteit.