ME Factory Yoga Emmen biedt yoga voor iedereen!

De diverse yogavormen zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt yoga onderdeel uit laten maken van jouw levensstijl. Voor de een is het een moment van ontspanning, bewust worden van het verbinden van adem met beweging. Voor de ander is yoga een krachtige workout, het met aandacht trainen van body & mind. Voor weer een ander kan het ontdekken van de spirituele kant van jezelf middels yoga het doel zijn. Verder hoef je niet soepel en lenig te zijn voordat je met yoga begint. Yoga máákt je lenig, fysiek en mentaal!
Yoga is een proces.

Kom jij bij de ME Factory Yoga Emmen jouw yogaproces volgen?

Er zijn lessen voor alle mensen: voor (heel) jonge mensen (kleuters, kinderen en tieners) en voor alle anderen. Voor fitte mensen, of minder fitte mensen. Voor degenen die van dynamiek houden, of voor degenen die juist en vooral ontspanning zoeken. De ME Factory biedt laagdrempelige yogalessen. Je vindt er de juiste mix tussen sportiviteit en bewustzijn. Gun jezelf ME time, een kwaliteitsmoment voor jezelf!

ME Factory Yoga Emmen - Yoga voor iedereen
ME Factory Yogastudio aan de Wilhelminastraat 51 te Emmen

De ME Factory is er voor jou, met warme aandacht en veel enthousiasme wordt je door deskundige en ervaren docenten begeleid.
Wanneer je een lessenkaart of maandkaart aanschaft, hoef je geen inschrijfgeld te betalen. Alle lessen zijn toegankelijk; je kunt spontaan langskomen of online aanmelden en een plek in de les van jouw keuze reserveren. Voor deelname aan Aerial Yoga dien je je sowieso aan te melden (in verband met het beperkt aantal plekken).
Wil je liever eerst advies, of heb je een vraag?
Mail naar info@me-factory.nl. Bellen mag ook: 0591-53 15 08.
Je vindt de ME Factory Emmen ook op Facebook. Like of deel de pagina en maak kans op een maand gratis lessen.