9 mei 2014

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga kun je bij de ME Factory doorlopend volgen. Je kunt op elk moment instromen, behalve tijdens een partneravond. Deze worden in overleg met de deelneemsters ingepland.

Tijdens de zomermaanden kun je Zwangerschapsyoga volgen op de maandagmorgen van 09:00 – 10:00 uur.
Met ingang van 6 september 2018 starten we weer met een nieuwe groep Zwangerschapsyoga op de donderdagavond, 19:00 – 20:00 uur.
Je kunt je hier alvast aanmelden. Dan ben je verzekerd van een plek!
Zwangerschapsyoga ME Factory Yoga Emmen

Zwangerschapsyoga: een goede voorbereiding bevalt beter!

Ben je in de 12-14de zwangerschapsweek, ervan uitgaande dat je de eerste echo(‘s) hebt gehad en het ‘alles veilig sein’ van je arts of gynaecoloog hebt gekregen en wil je meedoen, meld je dan aan.
De kosten voor een tien-lessenkaart bedragen € 100,-, inclusief een partnerles. Een losse les zwangerschapsyoga kost € 12,50.
Wanneer je aanvullend verzekerd bent, vergoeden diverse verzekeraars een deel van de kosten.
De zwangerschapsyogalessen begeleiden je door de zwangerschap. In deze actieve, praktische en informatieve lessen bereidt jij je zowel fysiek als mentaal voor op de bevalling. Tijdens de les ga je aan de slag met yoga, ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Je blijft soepel, in balans en wordt je bewust van jouw veranderende lichaam, jezelf en je baby. Hierdoor kun je beter omgaan met de veranderingen die de periode van jouw zwangerschap met zich meebrengt. In kleine vaste groepen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je hoeft geen yoga ervaring te hebben.

Ook na je zwangerschap kun je samen met jouw baby een aantal lessen volgen waarbij je jezelf goed in vorm brengt en zorgt voor een optimale band met je kind. Babymassage maakt daarbij onderdeel uit van de les.

Een goede voorbereiding bevalt beter!

ME Factory Yoga Emmen