9 mei 2014

Mannenyoga

De ME Factory brengt Mannenyoga naar Emmen!

Voor mannen die gek zijn op een goede high-energy workout en ‘recht-toe-recht-aan’ yoga willen ontdekken. Elke dinsdagavond van 20.15 – 21.15 uur. Reserveer hier jouw plek!
Mannenyoga ME Factory Yoga Emmen

De ME-Factory is op een missie om de vele mythes en misvattingen rondom yoga voor mannen weg te nemen. Wij bieden alle mannen de gelegenheid om aan te haken bij de workout les Mannenyoga, zodat ze kunnen ervaren hoe effectief en intensief een yoga workout kan zijn.
De grootste misvatting die bij mannen over yoga bestaat (overigens delen veel vrouwen dezelfde mening ) is dat het nodig is om flexibel en lenig te zijn wanneer je aan yoga begint. Het beoefenen van yoga is juist een middel om flexibeler te worden!

Een andere misvatting over yoga is dat het een ‘vrouwending’ is.
Feit is dat yoga ontwikkeld is door mannen voor mannen.
Tegenwoordig integreren steeds meer mannen (denk hierbij aan professionele atleten, topvoetballers, sportteams) yoga in hun dagelijks fitnessregime. Er worden yoga-instructeurs ingehuurd om deze (top)sporters zowel fysiek als mentaal sterk te maken, teneinde hun sportprestaties te verbeteren.
Bovendien wordt er vaak door mannen beweerd en gedacht dat yoga te simpel is en niet als een echte workout kan worden aangemerkt. Mis!
Yoga kan lichamelijk zo uitdagend en versterkend zijn als je zelf wilt. Veel hangt daarbij af van de yogastijl en yoga-instructeur, maar ongeacht de stijl zal yoga de beoefenaar helpen om kracht, balans en flexibiliteit te vergroten.

De ME Factory biedt Mannenyoga voor mannen die dol zijn op een goede workout en yoga willen ontdekken. Deze yogales is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters, die geïnteresseerd zijn in een high-energy workout. Daarbij werk je aan kracht, versoepel je gewrichten en spieren. Mannenyoga biedt alle ontspannende voordelen van yoga en helpt jou op weg naar een lifestyle die bevrijdt, verbreedt en energiek maakt.

Of je nu op zoek bent naar een dosis energie, een atletische workout of een eerste stap maakt om het beste in jezelf naar boven te brengen, de ME Factory biedt Mannenyoga voor elke man. Ontdek jouw mogelijkheden!

ME Factory Yoga Emmen