29 maart 2018

Barre

Barre: vanaf zondag 8 april 2018 bij ME Factory een nieuw lesprogramma!

les mills barre me factory yoga emmen

Les Mills Barre is een moderne versie van een klassieke balletles. Een krachtige les die zich voornamelijk op core, billen, en bovenbenen concentreert. Op een elegante manier maak je in circa 30 minuten je spieren sterker, en creëer je een betere houding. Deze les is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven.

Door elegantie, evenwicht en controle krijg je opnieuw waardering voor de manier waarop je jouw lichaam beweegt. Je gebruikt spieren die je anders bijna nooit gebruikt. Tijdens de les wordt er geen gebruik gemaakt van een traditionele barre ter ondersteuning. Hierdoor ligt er extra focus op kracht en balans.

Barre: iets voor jou?

Houd je van regelmaat en wil je graag uitgedaagd worden? Dan is Les Mills Barre het programma voor jou. Een dans- of balletachtergrond kan van pas komen, dit is zeker geen vereiste. Het lesprogramma is toegankelijk voor alle niveaus. De basis van het programma is een sterke core en een goede lichaamshouding.Vanuit daar volgen simpele maar uitdagende bewegingen. Naarmate je vaker deelneemt aan de les, ga je merken dat je de bewegingen optimaal beheerst, waardoor je het uiterste uit deze les kunt halen.

Draag tijdens de Les Mills Barre les sokken (zonder anti-slipzool), sportkleding, en neem een flesje water en een handdoek mee.

Les Mills Barre, a beautiful burn!

ME Factory Yoga Emmen