9 oktober 2013

Aerial Yoga Emmen

Aerial Yoga Emmen is een zeer succesvolle yoga-combinatie van lucht-trapeze kunst en yoga. Overgewaaid vanuit New York waar het een enorme vlucht heeft genomen. Ooit naar een voorstelling van Cirque du Soleil geweest? Stel jezelf voor, hoog in de lucht, de armen gespreid, nek richting horizon…..

Het kan met Aerial Yoga Emmen. Deze yogavorm daagt je uit terwijl je door de lucht zweeft. Met het gebruik van het doek wordt het aannemen van  allerlei houdingen grappig genoeg gemakkelijker, terwijl je alle concentratie nodig hebt om in balans te blijven. Naast dat de Aerial Yoga een volledige workout voor je lichaam biedt (je wordt krachtiger, leniger, slanker, spanning in schouders en nek verminderen), zorgt het bij de omgekeerde houdingen voor drukvermindering op de ruggenwervels. Sinds enkele jaren is Aerial Yoga in Nederland; ME Factory heeft de Aerial Yoga in 2013 succesvol en als eerste in Drenthe gelanceerd!

aerial yoga emmen

 

Aerial Yoga Emmen: lessen worden gegeven op:

Maandagavond 20.15 – 21.15 uur
Vrijdagmorgen 09.00 – 10.00 uur

Enthousiast geworden bij het lezen en wil je direct meedoen?

Klik hier voor meer informatie over de eerstvolgende workshops of meld je aan via het lesrooster of contactformulier wanneer je een les wilt komen volgen.
Aerial Yoga Emmen wordt ook aangeboden als team-uitje, kinderfeestje, in de vorm van ouder-kind workshops, ondersteboven-met-je-partner workshops, verras-je-moeder workshops, of vrijgezellenfeestje! Informeer naar de mogelijkheden.

Kom meedoen en raak ondersteboven!

aerial yoga emmenAerial Yoga Emmen zet je yogabeleving letterlijk op z’n kop.
“Bijna alle yogahoudingen worden uitgevoerd met een doek, waarbij je soms los bent van de grond. Dat is flink wennen en af en toe best spannend, maar het is vooral een leuke, speelse ervaring” aldus Ellen Hoexum, enthousiast eigenaar van ME Factory. Begin 2013 volgde zij de opleiding tot Aerial Yoga docent in Amsterdam. “Vanaf het allereerste moment dat ik met Aerial Yoga in aanraking kwam, ben ik er ondersteboven van”. “Deelnemers met lage rugklachten vinden het een weldaad voor hun rug!”.  Als hernia patiënt is Ellen Hoexum de ervaringsdeskundige bij uitstek om dit te kunnen beamen.  Aan het einde van elke les kom je in het doek volledig tot ontspanning, je kunt helemaal tot jezelf komen. De reacties van de deelnemers zijn zeer enthousiast! Niet in de laatste plaats vanwege het ‘toetje’ aan het eind van iedere les!

 

 

ME Factory Yoga Emmen