Senioren Yoga & Stoelyoga

8 november 2014

Senioren Yoga en Stoelyoga bij de ME Factory bieden een specifieke vorm van yoga, afgestemd op en rekening houdend met de mogelijkheden en wensen van de oudere deelne(e)m(st)er.

ME Factory Senioren Yoga Emmen Stoelyoga Ook wanneer u ouder wordt is beweging belangrijk. Beweging houdt u flexibel en vitaal. Bij de ME Factory bestaat de senioren yoga les uit een gevarieerd programma van lichaams- en ademhalingsoefeningen en meditatie en ontspanning. U beweegt op een rustige, bewuste wijze. Op vriendelijke wijze luisteren en voelen wat het lichaam aangeeft om zo te ontdekken wat op dat moment bij u past.

De senioren yoga oefeningen worden staand, zittend of liggend uitgevoerd. Een les is zo ingedeeld dat iedereen mee kan doen. Bij een les als “Stoelyoga”, wordt gebruik gemaakt van een stoel. Indien lang zitten of staan als minder prettig wordt ervaren, wanneer u gebruik maakt van een rolstoel of herstellende bent van een blessure, bestaat de mogelijkheid om tijdens “Stoelyoga” met een stoel de oefeningen te volgen. Deze les is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden.

Yogamatjes, yogablokken, dekens en kussentjes zijn in de studio aanwezig. Je hoeft alleen een handdoek mee te nemen. Draag comfortabele, makkelijk zittende kleding.

Stoel Yoga wordt wekelijks gegeven op:
*
maandagochtend, van 10.30 – 11.30 uur; tijdens deze yoga les maakt u gebruik van een stoel.

Senioren Yoga wordt wekelijks gegeven op:
* woensdagochtend, van 010.30 – 11.30 uur.

U kunt zich hier voor de Senioren Yoga les of Stoelyoga les aanmelden via ons online registratiesysteem!
U kunt ons natuurlijk ook bellen tijdens de openingsuren: 0591-531508, of stuur een e-mail naar info@me-factory.nl.