Deze pagina Missie en Visie draagt uit wie wij zijn, wat we doen, wat wij belangrijk vinden, en waar we voor staan. We hopen jou met onze missie en visie te kunnen inspireren.

Missie:

Onze missie behelst het aanbieden van laagdrempelige yoga- en bewegingsvormen voor volwassenen, tieners en kinderen. Yoga en beweging voor iedereen.

Visie:

Wij zien yoga als een bewegingsvorm welke in ieders levensstijl toe te passen/ in te voegen is. Yoga kan een wezenlijke bijdrage leveren aan het verminderen van lichamelijke en mentale klachten. ME-Factory Yoga & Lifestyle wil met een gezonde mix van sportiviteit en bewustzijn yoga en lifestyle bereikbaar maken voor iedereen.
Daarnaast bieden we met bewegingsvormen zoals Body Balance, Aerial YogaPilates en Zwangerschapsyoga een gevarieerd programma aan, waar iedereen zich fitter, gezonder en bewuster door kan voelen.
Bij ME Factory Yoga & Lifestyle streven we naar het aanbieden van een comfortabele, uitnodigende en veilige ruimte, welke iedere deelnemer de mogelijkheid biedt om lichaam en mind te bewegen, voeden en versterken.

Body Balance LES MILLS ME Factory Yoga Emmen Missie en Visie
ME Factory Yoga & Lifestyle  is een LES MILLS gecertificeerde studio voor Body Balance en Barre.