Bij Privé Yoga zijn we een soort van privé yogatrainer en coach ineen. Dat kan een uitkomst zijn voor mensen met burn-out klachten, tijdens revalidatie na een operatie of bij telkens terugkerende blessures. Soms is een groepsles een te grote stap en voel jij je meer op je gemak wanneer je één-op-één de les kunt ervaren.

Afgestemd op jouw wensen

Na een korte intake krijg je een les privé yoga toegespitst op jouw lichamelijke en mentale behoeften van dat moment. Door deze gerichte, persoonlijke aanpak kun jij een stapje verder komen in het bewust worden van ingesleten fysieke gewoontes of gedachten.

Privé Yoga kan je helpen om tot andere inzichten te komen of je bewust te worden van gewoontes die telkens voor blessures, zoals bijvoorbeeld nek- of rugklachten, zorgen.

Ook kan het je helpen om de groepslessen met meer zelfvertrouwen te volgen, omdat je leert naar jouw lichaam te luisteren en hoe daarmee om te gaan.

Privé Yoga wordt in de ME Factory studio gegeven op tijden dat er geen groepslessen zijn.Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je een mail sturen naar info@me-factory.nl of bellen: 06-51 68 91 90. Via het contactformulier kun je ook nadere informatie opvragen.