Mantra en Meditatie met Kundalini Yoga!

Kundalini Yoga is een yogavorm die krachtig en veelzijdig is. Naast dynamische oefeningen en ademhalingstechnieken zoals vuuradem, beoefen je mantra’s en krachtige meditaties. Je voelt direct het effect ervan! Vanaf 26 september 2017 wekelijks te beoefenen bij ME Factory.

Kundalini Yoga brengt je energieniveau op een hoger niveau, waardoor je wezen in lijn wordt gebracht met wie je werkelijk bent en je uiteindelijk een gevoel van helderheid en ruimtelijkheid ervaart, bewuster wordt. Het is een volledige workout voor lichaam, geest en ziel. De lessen zijn een combinatie van oefeningen (kriya’s), het chanten van mantra’s en ademhalingstechnieken, mudra’s en meditaties. Tijdens de lessen bij ME Factory houden we alleen aan het begin en ter afsluiting van de les een moment van chanten aan.

kundalini yoga me factory emmenKundalini Yoga en het dagelijks leven

De oefeningen & meditaties die je tijdens de kundalini yoga beoefent, kun je in je dagelijkse leven toepassen. Zo leer je je lichaam te ontspannen in situaties waarbij je normaliter stress ervaart, weet je hoe je je ruggengraat flexibel houdt zodat je je vitaal & energiek voelt, of hoe je de energie vanuit je nek naar je hoofd weer vrij kan laten stromen na uren achter je computer gezeten te hebben.

De lessen zijn uitdagend, confronterend, inspirerend en voor iedereen geschikt.

 Je brengt je lichaam in vorm en traint de geest om flexibel en stabiel om te gaan met stress en verandering. Negatieve patronen en weerstanden worden doorbroken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je realiseert je mogelijkheden.

Vanaf 26 september 2017 op:

Dinsdag 18.00 – 19.00 uur
Woensdag 09.00 – 10.00 uur