Ben je van plan yoga te gaan doen bij ME Factory Yoga & Lifestyle maar wil je zeker weten dat dit de juiste keuze is? Misschien helpt het dan om een van de aanbevelingen van andere deelnemers te lezen. Dit doe je door hier te klikken.

Wil je het lesrooster bekijken of alvast jouw plekje in de les gemakkelijk en snel online reserveren? Klik dan hier.

Mocht je vragen hebben over hoe het er voor, tijdens, of na een les aan toe gaat, bekijk dan eerst deze pagina. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet te vinden zijn en wil je toch meer informatie, neem dan gerust contact op door bijvoorbeeld te mailen naar info@me-factory.nl.

Om meer te weten te komen over het ruime aanbod van ME Factory, gebruik dan het bovenstaande navigatiemenu (Informatie – Soorten Lessen bij ME Factory – Aerial Yoga Emmen, etc.) of klik hier om alle verschillende lessen die door ons gegeven te worden te bekijken. Er zit vast en zeker iets bij wat jou aanspreekt!

Heb je vragen over de tarieven en voorwaarden die gelden bij ME Factory Yoga & Lifestyle Emmen? Alles staat hier duidelijk beschreven.

Ten slotte worden er ook verscheidene workshops en cursussen gegeven of ondersteund door ME Factory. Klik hier om alle laatste workshops en cursussen te bekijken of meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes!