Stap 1: Account activeren.

Zodra je een abonnement afsluit of een lessenkaart koopt, ontvang je via Fitmanager een e-mail met daarin een link, om je eigen persoonlijke account te activeren. Klik op de link en kies een wachtwoord dat je goed kunt onthouden.

Stap 2: Account instellen.

Na het activeren van je account kom je in je eigen persoonlijke account. Hier vind je een overzicht van het lesrooster, jouw lopende abonnement en/of strippenkaart(en). Je kunt eenvoudig in de shop kiezen voor een nieuw abonnement of strippenkaart.

Ga nu naar ACCOUNT INSTELLINGENom je account zo volledig mogelijk in te vullen en te controleren. Vul jouw contactgegevens in en voeg vooral een foto van jezelf toe; deze is ook voor jouw trainer en jezelf zichtbaar in de app. Anders staat daar een J (wat uiteraard ook prima is).

Stap 3: Plan je les(sen).

Je kunt nu met het leukste beginnen: het plannen van de les(sen) die je wilt gaan volgen! 
Ga naar KALENDER en vervolgens kun je op een les klikken om je aan te melden.

Wanneer je dit doet, wordt tevens zichtbaar wie de docent van de les is en welke deelnemers er nog meer aanwezig zijn. Dit kun je eventueel ook in de Fitmanager-app organiseren (zie stap 6).

Mocht je een vraag hebben of er niet uit komen? Klik dan op de oranje knop aan de rechter zijkant. Door hierop te klikken kun je een vraag stellen, welke na het versturen direct bij jouw docent in zijn of haar inbox terecht komt. Een antwoord krijg je via jouw eigen e-mail inbox.

Stap 4: Shop.

Heb je nog geen abonnement of strippenkaart, of wil je een proefles / losse les kopen? Je kunt dit eenvoudig en gemakkelijk via de shop aanschaffen.

Stap 5: Installeren Fitmanager App.

Dan is het nu tijd om de Fitmanager app te installeren. Met de app kun je eenvoudig je planning beheren, communiceren met je docent(e), en op de hoogte blijven van belangrijke zaken. Inloggen in de app kan je met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord dat je zojuist gekozen hebt. Wil je met Facebook inloggen? Dan is het belangrijk dat het e-mail adres dat je gebruikt voor het Fitmanager account hetzelfde is als het e-mail adres van je Facebook account. Is dat niet zo, dan kan je ook niet bij jouw account. Pas dit dus eventueel aan.

Zoek in je App Store / Play Store op: Fitmanager

Stap 6: Trainingen plannen.

Zodra je de app succesvol hebt geïnstalleerd, en je bent voor het eerst ingelogd, kun je starten met het toevoegen van je yogalessen. Zo creëer je eenvoudig je eigen planning, én heb je 'em altijd bij de hand.

Mocht er een wijziging zijn in een les, dan ontvang je een pushbericht in de app.

Veel yogaplezier!